TOVERHAZELAAR - Hamamelis virginiana

Eigenschappen: Bij uitstek het hydrolaat om toe te passen in een crème bij couperose. Goed voor de vette huid en bij acne. Het versterkt de kleine bloedvaten, verminderd roodheid, uitslag en jeuk. Samentrekkend, verkleint de poriën. Kalmerende en licht pijnstillend, ontstekingsremmend. Verheldert de teint. Deodorant.
Toepassingen: Verzorgend en samentrekkendetonic voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de vette huid die gevoelig is. Zorg voor sensitieve en delicate huid. Zorgt voor verzachting bij kneuzingen en insectenbeten. Actief ingrediënt in crèmes of lotions of  reiniging voor de gevoelige huid. Actief ingrediënt in deodorants; heeft een natuurlijke synergie met aluin poeder.
Gebruik: Tonic voor de huid: spuit in je gezicht en hals na het reinigen, daarna crème of olie toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen. In gezichtsmasker toegevoegd aan witte of gele klei. Bij acne langdurig (1 uur) een kompres aanbrengen. Als wondspray om kleine wonden te desinfecteren.
Allergie informatie (%): geen allergie informatie bekend.
Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Looistoffen. Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*

Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.
Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

 
Product informatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Plant
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

 

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop. Optioneel is een pompverstuiver leverbaar. Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.


 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per 100 ml:
€ 11,25

Verwachte levertijd

2 week(en)