Hoe snel leveren we jouw bestelling?

In Nederland leveren wij over het algemeen binnen enkele werkdagen mits voorradig. (meestal versturen we binnen 1 a 2 werkdagen, als het erg druk is dan lukt dit niet altijd) Dit is vooral prettig als je snel een cadeau nodig hebt of iets wilt laten bezorgen. Vermeld altijd duidelijk erbij als je de bestelling snel geleverd wilt hebben voor een bepaalde datum. We houden hier dan waar mogelijk rekening mee. Je krijgt altijd bericht als de levering wat langer duurt dan je van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd.

Wij werken samen met PostNL. Wanneer wij een pakketje op bijvoorbeeld donderdag aanbieden bij PostNL dan wordt het in de meeste gevallen vrijdag of uiterlijk zaterdag bezorgd! Ben je niet thuis dan krijg je bericht dat de postbode bij je aan de deur is geweest. Het pakketje wordt altijd tot 2x bij je aangeboden. Heb je het dan nog niet in ontvangst kunnen nemen, dan kun je het later zelf afhalen bij een afhaalpunt van PostNL.

Voor België en Duitsland moet je rekening houden met een levertijd van ca. 1 week tot 10 dagen naar gelang de ontvangst van de internationale betaling en de weg die het pakketje moet afleggen van Nederland naar België of Duitsland.

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om ieder pakketje, klein of groot, zo snel mogelijk te versturen!