Ieder lichaam heeft een beetje liefde nodig

Neem even de tijd en stel je voor dat je je lichaam bent: je hebt een hele to-do lijst, dag in dag uit. Het is essentieel dat u altijd de juiste voedingsstoffen heeft om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Het is dus goed als iemand je in de gaten houdt, bijvoorbeeld door hennep-eiwit aan hun dieet toe te voegen.

MEDIHEMP-hennepeiwit van gecertificeerde biologische teelt voorziet uw lichaam (met andere woorden u) van alle essentiële aminozuren en ondersteunt uw immuunsysteem.

Het mooie is dat de aminozuren in hennep in precies de juiste hoeveelheden aanwezig zijn om aan de behoeften van je lichaam te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij de vorming van bloedplasma - de belangrijkste bestanddelen zijn de eiwitten albumine en globuline, gemaakt van de aminozuren waarin hennepeiwit heerlijk rijk is. Maar we hoeven niet te technisch te worden - jij ' Ik zie de resultaten zelf.

We besteden veel zorg aan de productie van ons henneppoeder. Ons productieproces zorgt ervoor dat waardevolle voedingsstoffen worden beschermd en bewaard, waar ze thuishoren - dus je hebt er genoeg van.

Dus, wat is de beste manier om van hennep-eiwit te genieten? Hier kun je creatief worden: meng het poeder in je smoothie, je melk (of melkalternatief), in cakebeslag en meer. Wat je ook kiest, je zult je lichaam van voeding voorzien - en het zal je er dankbaar voor zijn.

Niet gmo. Vegan

Bezig met laden...

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.