Verbena hydrolaat
Verbena hydrolaat
0 Reviews | Review toevoegen

Algemeen tonicum voor de huid, verstevigd en verfijnt de huid verfrissend, verzachtend, genezing bevorderend en rustgevend.

1 tot 2 werkdagen

3 tot 5 werkdagen

€ 9,25
Prijs per 100 ml

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

CITROEN VERBENA (Verveine) Hydrolaat 
Latijnse naam: Lippia citriodora

Eigenschappen: Algemeen tonicum voor de huid, verstevigd en verfijnt de huid verfrissend, verzachtend, genezing bevorderend en rustgevend.

Toepassingen: Verstevigende behandeling ideaal voor gemengde huid met verwijde poriën. Rustgevend voor de delicate een sensitieve huid. Actief ingrediënt in crèmes en tonics of een combinatie van huidproblemen. Actief ingrediënt in gels en massage in de strijd tegen cellulitis.

Gebruik: Tonic voor de huid: spuit in je gezicht en hals na het reinigen, daarna crème of olie toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen. In het gezichtsmasker toegevoegd aan witte klei. 

Allergie informatie (%): Citral (Geranial & Neral) < 0.005

Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Monoterpenen, monoterpenolen (alcoholen) en aldehyden. Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.

Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

Productinformatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloem
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest


Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop.
Optioneel is een pompverstuiver leverbaar.
Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten