Teunisbloem Olie
Teunisbloem Olie
0 Reviews | Review toevoegen

Teunisbloemolie kan gebruikt worden bij acne, psoriasis, roos en bepaalde huidziekten.

1 tot 2 werkdagen

5 dagen

€ 8,10
Prijs per 50 ml

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Teunisbloemolie

 

Teunisbloemolie staat bekend om zijn heilzame, en helende werking.

 

Werking: De Teunisbloem komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en werd door de Indianen door de bijzondere werking veel gebruikt. De goudkleurige olie uit de zaden van de teunisbloem heeft een uniek gehalte aan essentiële onverzadigde vetzuren, met name gamma-linoleenzuur. Gamma-linoleenzuur heeft een zuiverende en huid ondersteunende werking. Teunisbloemolie is daardoor een hele fijne olie om te gebruiken bij onzuiverheden. 

Teunisbloemolie verbetert de elasticiteit en celstructuur van de huid en het haar, ideaal om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en je huid en haar een oppepper te geven!  

Gebruik: Teunisbloemolie kan gebruikt worden bij acne, psoriasis, roos en bepaalde huidziekten. Daarnaast helpt Teunisbloemolie bij menstruatieklachtenzwangerschapsklachten en zelfs overgangsklachten.

 

Toepassing: Teunisbloemolie is ook goed voor een goed verzorgde huid en wordt ook in natuurlijke shampoo verwerkt. Dit natuurproduct werkt van buitenaf en binnenuit. Het heeft een positief effect op huid en haar en kan zelfs gebruikt worden in gezonde smoothies. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten