Salie Hydrolaat
Salie Hydrolaat
0 Reviews | Review toevoegen

Huidregenererend en anti-aging voor alle huidtypen, anti-oxidant, bestrijdt vrije radicalen zuiverend en balancerend, helpt bij het reguleren talg afscheidingen, reguleert transpiratie.

Verwachte levertijd

14 dag(en)

€ 8,40
Prijs per 100 ml.

 

Op verlanglijst
 

SALIE Hydrolaat 
Latijnse naam: Salvia Officinalis

Eigenschappen: Huid regenererend en anti-aging voor alle huidtypen, antioxidant, bestrijdt vrije radicalen zuiverend en balancerend, helpt bij het reguleren talg afscheidingen, reguleert transpiratie.


Toepassingen: Tonicum voor alle huidtypen, huid regeneratie en anti-aging. Verzorging van de gemengde of vette huid en vergrote poriën. Lotion om het haar te versterken en te verfraaien. Lotion voor transpiratie. Actief ingrediënt in anti-rimpel crèmes. Actief ingrediënt in deodoranten. Kent een natuurlijke synergie met de toverhazelaar hydrolaat.

Gebruik: Tonic voor de huid: spuit je gezicht en hals na het reinigen, dan je crème of olie behandeling onmiddellijk toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen. In het gezichtsmasker toegevoegd aan witte klei. Toevoegen aan een shampoo of gebruiken als haar spoelwater.

Allergie informatie (%): Limoneen < 0.001, Linalol < 0.001

Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Eucalyptol (oxide), sporen van ketonen. Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*

Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.

Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

 

Productinformatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloeiende toppen van de plant
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop.
Optioneel is een pompverstuiver leverbaar.
Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten