Lemongrass hydrolaat
Lemongrass hydrolaat
0 Reviews | Review toevoegen

Lemongrass hydrolaat

1 tot 2 werkdagen

3 - 5 werkdagen

€ 9,55
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

LEMONGRASS Hydrolaat
Latijnse naam: Cymbopogon citratus

Eigenschappen: Samentrekkend (anti-rimpel) en verstevigende werking. Antiseptisch, doorbloeding bevorderend, ontstekingsremmend, lymfe stimulerend en pijnstillend. Deodorant, koelend en reinigend 

Toepassingen: Als werkzaam bestanddeel in de samenstelling van een aftershave balsem, ook voor de ouder wordende heren huid. Als werkzaam bestanddeel in crème of lotion voor de rijpere huid. In een eigen deodorant recept. Krachtpatser in kompressen en wikkels bij spierpijn en zwellingen bij verzwikkingen en kneuzingen. 

Gebruik: Tonic voor de huid. Krachtig werkzaam in kompressen en wikkels. Het hydrolaat kent ook culinaire toepassingen, geeft een fris citroen aroma in salades, sorbets, limonades.

Allergie informatie (%): geen allergie informatie bekend.


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.
Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

Productinformatie:
Land van oorsprong India
Teelt Teelt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Blad
Analyse*  
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop.
Optioneel is een pompverstuiver leverbaar.
Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten