Geurend assortiment van zeven verschillende kruiden en hout
Geurend assortiment van zeven verschillende kruiden en hout
0 Reviews | Review toevoegen

Geurend assortiment van zeven verschillende kruiden en hout Het pakketje bevat zeven verschillende soorten hout/ kruiden; Patchouli blad (25 gram), Cederhout snippers fijn (25 gram) , Jeneverbes naald

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 36,00
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

Het pakketje bevat zeven verschillende soorten hout/ kruiden; Patchouli blad (25 gram), Cederhout snippers fijn (25 gram) , Jeneverbes naalden gemalen (50 gram), Neem blad (25gram), Palo Santo (50 gram) en Sandelhout fijn gemalen (20 gram), Styrax boomschors (50 gram).

Styrax boomschors - Liquidambar orientalis
Ruikt zoetig met een vleugje van exotische sensualiteit. Styrax is perfect voor het creeren van een romantische, gevoelig en aanhankelijk sfeer. Het lost verdriet en negatieve gedachten op.

Patchouli blad
 - Pogostemon patchouli
Patchouli is een van de meest bekende en populaire afrodisiacum geuren. Het wordt geteeld delen van Oost, Zuid-Oost en Zuid-Azië. Patchouli ruikt zwoel en heeft ook iets aards, maar is nog steeds in staat te verleiden. Het verbindt ons adembenemend met onze eigen sensualiteit en de extravagante levendigheid van Moeder Natuur.


Sandelhout - Santalum Album
Is een groenblijvende boom. Enkel de kern van het hout wordt gebruikt voor wierook branden. Sandelhout levert de grondstof voor de productie van de meest waardevolle sandelhout etherischeolie en ook voor de artistieke creatie van aromatische, fijn ambachtelijk houtsnijwerk. De geur van Sandelhout is ontspannen en tegelijkertijd voorzichtig energie versterkend. Het verstild onze gedachten en creëert een sfeer voor het bereiken van innerlijke rust en een meditatieve staat. Sandelhout koelt vurige energie en transformeert het in subtiele sereniteit. Het is een traditioneel geloof in India dat de negatieve geesten bang zijn van sandelhout en dat deze negatieve geesten nooit een plaats die de geur van sandelhout heeft betreden. 

Cedar hout - Cedrus
In veel culturen wordt de ceder beschouwd als een Boom van God. Zijn vorm, zijn hoogte, en zijn heel intense geur drukt een grootheid uit die vaak wordt verbonden met de pracht van de hemel. Aangezien de ceder zo groots is, zuiver en bijna onaantastbaar, wordt het vaak verbrand voor bescherming. Bovendien ondersteunt het initiatief, moed, respect, roem, voorspoed en geluk in het algemeen. 

Palo Santo - Bursera graveolens
Palo Santo groeit in Peru. Er wordt gezegd dat het een sterke boom is, die gedijt onder zware omstandigheden. De familie Bursera geeft ook een hars, die is vrij gelijk is aan Copal en zo vaak wordt genoemd. Palo Santo hout is rijk aan hars en ruikt heerlijk zoet met een vleugje van kokosnoot, maar uiteindelijk kan je de geur niet echt vergelijken met een andere geur. Het wordt verbrand om spirituele momenten, meditatie en contemplatie verdiepen. Het helpt om de negatieve frequenties af te schrikken. Voor Zuid-Amerika Palo Santo heeft dezelfde betekenis als sandelhout voor Azië. Het is een van de koninklijke wierook schatten van de wereld.

Neem Leaves - Melia Azadirachta
Dit is een zeer bekende boom die groeit in India. Het is een grote, wintergroene boom met een compacte structuur. Die een hoogte van ongeveer 10 meter met een breedte van ongeveer 2-3 meter kan bereiken. De boom groeit wild op de Dekkan plateau, maar wordt ook verbouwd in heel India. De zaden bevatten een grote hoeveelheid olie die bekend staat als Margosa of Neemolie. In de Ayurvedische wordt neemboom blad beschouwd als een atmosfeer reinigingsmiddel. 

Jeneverbes naalden - Juniperus communis
Van de jeneverbes zijn alle delen te gebruiken om te branden als wierook. De bes levert de meest intense aromatische geur. De naalden zijn lichter en bosachtig qua geur. Net zoals de bessen is de geur kruidig, de geur geeft energie. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten