Echte Kamille hydrolaat
Echte Kamille hydrolaat
0 Reviews | Review toevoegen

Verzachtend en kalmerend voor alle huidtypen. Vooral de ontstoken huid heeft veel baat bij het hydrolaat van echte kamille.

1 tot 2 werkdagen

3 tot 5 werkdagen

€ 7,25
Prijs per 100 ml.

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

ECHTE KAMILLE Hydrolaat
Latijnse naam: Matricaria recutita
Ook wel Duitse kamille


Eigenschappen: Verzachtend en kalmerend voor alle huidtypen. Vooral de ontstoken huid heeft veel baat bij het hydrolaat van echte kamille. Verzacht en kalmeert allergische reacties van de huid. Wonden genezen sneller, het hydrolaat verzacht en ontsmet. Geeft een mooie glans aan blond haar. 

Toepassingen: Kalmerend en verzachtende voor de gevoelige huid, bij een allergische of geïrriteerde huid, ook bij eczeem en psoriasis. Is verzachtend rond de ogen. Zeer geschikt voor huidverzorging van kinderen in combinatie met goudsbloem. Actief ingrediënt in shampoo voor blond haar 

Gebruik: Verzachtende en huid regenerende werking in crèmes en als lotion. Tonic voor de huid: spuit in je gezicht en hals na het reinigen, dan is je crème of olie behandeling onmiddellijk toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen. In het gezichtsmasker toegevoegd aan witte klei. Als kompres aanbrengen op gesloten ogen, bij geïrriteerde ogen. 

Allergie informatie (%): geen allergie informatie bekend.

Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Linalylacetaat (esters), linalol (alcoholen). Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.

Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

Productinformatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloem
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop.
Optioneel is een pompverstuiver leverbaar.
Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten