TRUE HEMP™ DENTAL STICKS • HEUP + GEWRICHTEN
0 Reviews | Review toevoegen

Dit product bevat speciale bestanddelen in de vorm van een dental stick die helpt om hun gebit schoon te houden en tegelijkertijd de gewrichtsfunctie en de normale reactie van het lichaam op ontstekin

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 3,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

TRUE HEMP™ DENTAL STICKS • HEUP + GEWRICHTEN

Het is moeilijk om onze trouwe metgezellen ouder en trager te zien worden en daarom is de True Hemp™ Heup + Gewrichten-formule ter ondersteuning van heupen en gewrichten ontwikkeld. Dit product bevat speciale bestanddelen in de vorm van een dental stick die helpt om hun gebit schoon te houden en tegelijkertijd de gewrichtsfunctie en de normale reactie van het lichaam op ontstekingen te ondersteunen.

 Bevat hennepblad en gemalen hennepzaad, met omega 3-vetzuren
 Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland: bekend om ondersteuning van de heup- en gewrichtsfunctie
 Kurkumawortel: een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen beschadiging door vrije radicalen
 Graanvrij

Inhoud: 100 gram 

Samenstelling: erwtenzetmeel, aardappelzetmeel, verse kip (10%), glycerine, hennepblad (gedroogd en gemalen, 4%), hennepzaad (gemalen, 4%), groenlipmosselpoeder (3%), erwteneiwit, zeoliet (1,5%), hennepolie (1%), zeewier (gedroogd, 1%), kurkumawortel (gedroogde, 0,75%)

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 10,0%, vetgehalte 4,0%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 4,6%, vochtgehalte 22,0%, omega-3-vetzuur – 0,2%, omega-6-vetzuur – 1,2%

Toevoegingsmiddelen: technologische toevoegingsmiddelen: antioxidanten, conserveermiddelen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten