Cisterroos hydrolaat
Cisterroos hydrolaat
0 Reviews | Review toevoegen

Samentrekkend (anti-rimpel)werking, zuivert ook de huid. Genezing en herstel bevorderend, anti-aging, maakt de huid mooi glad.

1 tot 2 werkdagen

3 tot 5 werkdagen

€ 6,00
Prijs per 100 ml

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

CISTUSROOS Hydrolaat
Latijnse naam: Cistus ladaniferus

Eigenschappen: Samentrekkend (anti-rimpel) werking, zuivert ook de huid. Genezing en herstel bevorderend, anti-aging, maakt de huid mooi glad.

Toepassingen: In een tonic voor de beschadigde of rijpere huid. Als werkzaam bestanddeel in de samenstelling van een aftershave balsem. Als werkzaam bestanddeel in de samenstelling voor de rijpere huid. Mooi in synergie met het maceraat van Madeliefje.

Gebruik: Tonic voor de huid: spuit in je gezicht en hals na het reinigen (let op NIET in de ogen!), daarna crème of olie toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen.

Allergie informatie (%): geen allergie informatie bekend.

Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Eucalyptol (oxide), sporen pineen en limoneen (monoterpenen). Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.

Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

Productinformatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Wild
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Blad
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop.
Optioneel is een pompverstuiver leverbaar.
Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten