CBD-Huisdieren-|-Hond

TRUEHEMP

Wij bekommeren ons om de gezondheid van uw kameraad en van de aarde. Daarom zijn onze hoogwaardige producten zowel huisdier- als milieuvriendelijk. True Leaf Pet biedt innovatieve, natuurlijke producten, die bijzonder nuttig zijn voor honden en katten, en bijdragen aan de levenskwaliteit van uw huisdier. Daarom combineren we de uitzonderlijke eigenschappen van hennep met andere innovatieve, wetenschappelijk bewezen bestanddelen in onze TrueHemp bestanddelen.
Bezig met laden...

RETURN THE LOVETM

Snacks voor honden:
Uw hond belonen is belangrijk, maar een gezonde snack als beloning is nog veel beter. De snacks TrueHemp  zijn bij uitstek geschikt als beloning voor uw kameraad. Deze snacks zijn de volmaakte beloning en bevorderen de gezondheid, dankzij het rijke gehalte aan essentiele omega 3- en 6- vetzuren. Zo profiteert uw hond van een momentje puur genot en bruist hij van energie en gezondheid.

Kauwstaven voor honden:
De kauwbeweging van een hond gaat de vorming van tandsteen tegen, wat uiteindelijk kan resulteren in flinke dierenartsrekening. Kauwstaven van TrueHemp op basis van hennepolie zijn een voedzaam supplement, rijk aan omega 3 en 6. Dankzij het praktische formaat is dit een voedingssupplement dat uw hond dagelijks als smakelijke en gezonde traktatie kunt geven.

TrueHemp producten zijn ook leverbaar voor katten. Deze zijn (nog) niet opgenomen in het assortiment. Heb je interesse laat het ons dan weten via email op info@jolieetco.com

 


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.