Perger meditatie kaars,
Sinds 1757 produceert de familie Purge handmatig kaarsen van bijenwas in liefdevolle samenwerking met de Sloveense bijen. De bijenwas is bovendien verrijkt met de etherische honing olie die de familie zelf produceert. Er is 800 kilo honing nodig voor een liter van deze etherische olie. Het ontwerp van de kaars wordt versterkt door fijne bladgoud draden.
De geur van deze kaarsen is ongekend....
Zelfs als je de kaars niet aansteekt, maar alleen laat staan in een ruimte, zal na een korte tijd de hele ruimte zich vullen met deze heerlijke geur.
De kaars heeft iets "heilig" over zich..
Het is dus niet verwonderlijk dat onder andere Zijne Heiligheid de Dalai Lama, de eerbiedwaardige Sai Baba en de pausen Johannes Paulus II en Benedikt XVI een Perger kaars voor meditatie gebruiken.
Alle Perger producten worden geleverd in een luxe, gouden geschenk koker met een gedetailleerde beschrijving.
De vorm symboliseert de tri-heiligheid van het universum: body - mind - soul / vader - zoon - Heilige Geest.
Deze kaars bevat een trilling die ons leidt tot innerlijke vrede en liefde. Ze verheldert en zuivert de ruimte en sfeer en vult deze met liefde.
Sai Baba over de Triglav kaars:
"Als je de Triglav kaars aan steekt zal u zich bewust worden van de goddelijke spel om en jezelf in het spel te herkennen. 1. de waarheid, 2. rechtschapen gedrag, 3. De liefde voor alle wezens, 4. geweldloosheid, 5 . vrede. "
Ø 5 cm, H. 13,5 cm € 92,00
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 92,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

3 tot 5 dagen