Deze biologische arganolie is rijk aan voedende bestanddelen die essentieel zijn in de strijd tegen huidveroudering, zoals anti-oxidanten en Vitamine E. De olie helpt de natuurlijke balans van je huid, je haar en je nagels te herstellen.

De anti-oxidanten herstellen de vermoeide huid en dragen bij tot celvernieuwing.  Bij regelmatig gebruik hersteld de elasticiteit van de huid en voelt je huid zijdezacht aan, hydrateert de huid en vertraagd het verouderingsproces. Dit is het begin van het anti-aging proces.

Bovendien werkt de cosmetische Argan olie heilzaam voor de tere en/of g
eïrriteerde babyhuid!


Deze 100% pure cosmetische arganolie is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de zeer gevoelige huid, er zijn geen allergische reacties bekend.

 

Is niet getest op dieren.

Leverbaar in 50 ml, 100 ml of 250 ml.

 

Enkele suggesties voor gebruik:


Gezicht- en lichaamsverzorging:

Breng een aantal druppels van de arganolie aan op een licht vochtige huid. Masseer de olie met draaiende beweging in, tot dat de olie is opgenomen door de huid.


Haar verzorging

Masseer een aantal druppels arganolie in handdoek droog haar. 

Heeft je haar echt een oppepper nodig, masseer je hoofdhuid en je haar rijkelijk in met arganolie. Wikkel je haar daarna in een warme handdoek en geef de olie 30 minuten om zijn werk te doen. Was je haar daarna met een milde shampoo.

Nagels en nagelriemen
Breng enkele druppels arganolie aan op de nagels, voor het slapen gaan. Masseer de olie goed in, zowel de nagels zelf maar ook de nagel riemen.

Te veel gevraagd van je handen (bijvoorbeeld na tuinieren), week je nagels en nagelriemen in een kom waarin een gelijke hoeveelheid arganolie en citroensap 

vermengd is.

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 19,50
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

5 werkdagen