ROOS DAMACENA - Rosa damascena

Eigenschappen: De celvernieuwende en verzachtende werking van Damastroos hydrolaat is geschikt voor elk huidtype, specifiek voor de gevoelige en ouder wordende huid. Anti-rimpel, regenererend en verfrissend. Verzacht en kalmeert roodheid allergische reacties
Toepassingen: Verzorgende anti-aging tonic en voor de normale, droge gevoelige huid. Actief ingrediënt in crèmes, lotions, bodymilk en moisturizers.
Gebruik: Werkzaam bestanddeel in anti-rimpel crèmes en melk, lotions of in reinigingslotions.Tonic voor de huid: spuit je gezicht en hals na het reinigen, daarna crème of olie toepassen zonder het hydrolaat af te drogen of op te laten drogen. Rimpels ronde de ogen: het hydrolaat als kompressen direct toegepast rond het oog. In het gezichtsmasker toegevoegd aan witte klei.
Allergie informatie (%): Citral (Geranial & Neral), 0.001, Citronellol < 0.005, Eugenol < 0.001, Farnesol <0.001, Geraniol < 0.0035, Linalol < 0.001
Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Alcoholen zijn rijk vertegenwoordigd, verder esters en aldehyden. Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*

 

Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.
Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

Product informatie:
Land van oorsprong Frankrijk, Marokko, Bulgarije
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloem
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

 


Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop. Optioneel is een pompverstuiver leverbaar. Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

 

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per 100 ml:
€ 11,90
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

3 tot 5 werkdagen