ROOS CENTIFOLIA - Rosa centifolia

Roos hydrolaat is geschikt voor elk huidtype, specifiek voor de gevoelige en ouder wordende huid. Er is uitgebreid onderzoek beschikbaar naar de Rosa damacena. Naar het hydrolaat van roos centifolia is nauwelijks onderzoek gedaan. 


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.
Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.
Product informatie:
Land van oorsprong Frankrijk, Marokko
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloem
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop. Optioneel is een pompverstuiver leverbaar. Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.


 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per 100 ml:
€ 8,60

Verwachte levertijd

14 dag(en)