TIJM ct. linalol - Thymus vulgaris

Eigenschappen: Zuivert de huid, reguleert talg afgifte in de T zone van het gezicht. Anti-bacterieel, samentrekkend, jeuk stillend, ontslakkend, ontgiftend. 
Toepassingen: Wondverzorging, blaasinfecties. Onreine huid, acne, eczeem. Haarwater, aftershave en deodorant. Bij verkoudheden als mondwater inzetbaar of om boven te stomen. Actief ingrediënt in een crème voor de vette huid.
Allergie informatie (%): Linalol <0.08 
Globaal vastgestelde inhoudsstoffen van het hydrolaat: Linalol (alcoholen). Vraag voor exacte samenstelling de analyse op bij aanschaf*


Deze eigenschappen en toepassingen van gebruik zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co.
Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren.

 
Product informatie:
Land van oorsprong Frankrijk
Teelt Gekweekt
Biologische oorsprong 100%
Conservering Geen
Extractie proces Stoomdestillatie
Deel van de plant Bloeiende toppen van de plant
Analyse* Beschikbaar op aanvraag
Test Niet op dieren getest

Wordt geleverd in een blauw glazen flesje van 50ml of 100ml met draaidop. Optioneel is een pompverstuiver leverbaar. Aan de hydrolaten van j'Olie et Co zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Bij ontvangst en na gebruik het hydrolaat altijd in de koelkast bewaren.

 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per 100 ml.:
€ 8,40
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

3 tot 5 werkdagen